Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Днес Корни укрепи Бойко до 2030 г... Само слухът за "прогресивен данък", вкарва "психо-десните" му патерици с поне 10%...

Днес Корнелия укрепи Бойко Борисов до 2030 г. Минимум.
Самата идея за "прогресивен данък" ще вкара психо-десните патерици на Бойко с минимум 10%.
Познавам тези хора - техните избиратели. Те не гласуват! Някога гласуваха за Костов, но Костов вече го няма, вместо него са някакви палячовци.
Те са разочарован изобщо от "дясното" и си стоят в къщи. С което косвено подкрепят БСП.
Но тези хора работят здраво. Дребни бизнесмени, предприемачи, свободни професии, доктори, зъболекари, нотариуси, ИТ-та. Това са 200-300 хиляди човека, които изтръпват при мисълта за "още данъци". И в момента ги дерат здраво.
Тези хора ще излязат, и ще пуснат за психо-десницата с отвращение. Но просто от страх да не дойде полудялата Корнелия и наистина да вкара прогресивен данък.
После ще си гледаме Бойко-4, Бойко-5, Бойко-6...
Браво, Корни! Направо се гушнете за "голяма коалиция" с Бойко и да дърпаме последния шалтер на тази обречена държава...

Добри Божилов
05.11.2018