Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Всички смислени идеи в това управление дойдоха от Патриотите, а сега са боксовата круша за всичко... ББ ги "изяде" като Реформаторите...

Бойко буквално изяде Патриотите, както направи с Реформаторите. В това управление почти всички смислени идеи излязоха от Патриотите.
Колкото и малко да бяха те, не са били от ГЕРБ, а от Патриотите.
Например, за да има изобщо стена някаква, тяхна е заслугата. Бойко не искаше стена. Той "разчиташе" на договора с Ердоган.
Патриотите се съюзиха с БСП, за да провалят Истанбулската конвенция. Притиснаха ГЕРБ и успяха.
Сега те извоюваха да не минава убийствения пакт за миграцията на ООН.
Именно Патриотите притиснаха Бойко, да НЕ гони руски дипломати, и да запази отношения с Русия.
Патриотите се пребориха и със зелената мафия, за да има втори лифт в Банско. Те се борят и за същото на Витоша. 
България е смешна държава със само 300 км писти общо, докато Австрия и Швейцария имат хиляди километри.
И те, чрез зелените си човечета, на които плащат, ни учат да не си развиваме туризма, уж за да "пазим природата".
Именно с тези хора се бориха Патриотите, и постигнаха някакви резултати.
А сега са се превърнали в боксовата круша за всичко. Това е защото народът мрази Бойко и се чуди как да се отърве от него. И те са начинът да го изгони.
Не е виновен нито Симеонов, нито Каракачанов. Просто тълпите виждат, че ако ги смачкат, ще падне и Бойко. И това е. Ако не беше Бойко, никой нямаше да реагира толкова остро на няколко сбъркани реплики на изнервени политици. Щеше да отмине.
Но понеже Бойко е тук, и с цялата си същност, нервира и дразни народа, затова от "мухата стана слон".
А абсурдното е, че Бойко знае, че ще оцелее с желязната си гвардия на Цветанов и просто жертва едни пионки.
По същата схема бяха занулени и Реформаторите, а той се надява да се появи друга "патерица", която да го издигне отново.
Как изобщо се хванаха на тази глупост. Помня В.Симеонов как не беше "на кеф" при съставянето на коалицията и казваше, че от това нищо няма да излезе. Знаели са, че така ще стане, и се насадиха...
Когато Господ иска да накаже някого, първо му отнема ума...

Добри Божилов
18.11.2018