Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Абе крадливи гербери, как със 100 лв. повече данък, ще ми помогнете да си купя кола за 20 хиляди? Единствената цел е да си напълните джобовете...

Безочието и безобразието на настоящата власт мина всякакви граници.
Не само опитаха да вдигнат данъците върху колите, но и сега Президентът като ги поправи, те наглеят и напират да се прегласува.
Герберските кметове като един наскачаха да защитават "екологичната мярка".
Всъщност това не е екологична мярка. Това е чисто ограбване на народа. Да се съберат повече пари за герберските кметове да крадат.
Ако не е така, нека някой ми обясни как като плащам 100 лв. повече за старата си кола, това ще ми помогне да си купя нова?
Най-евтината нова е около 15-20 хиляди лева.
От къде да ги взема?
Кажете, нагли кметчета и герберчета, кажете преди да сме ви окачили на въжето?
Каква "екологична мярка" е нещо, от което нищо няма да излезе. Като изпразните още малко джоба на народа, как той ще стане по-богат та да си купи нови коли?
Няма да стане. 
Т.е. единственият смисъл е ВИЕ да станете по-богати.
Но да знаете, окачат ли ви въжетата, аз съм доброволец да бутам столчетата...
Боклуци, измет, вие сте абсолютната сган на България...

Добри Божилов
14.11.2018