Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Аз лично видях министър Горанов по анцуг до комплекс "Есте"... Мислех че живее в съседната панелка...

Преди няколко години се разхождахме с един приятел в кв."Изток" и точно до "Есте" гледаме министъра на финансите Горанов по анцуг говори нещо по телефона. Минахме покрай него и заминахме.
И се чудехме в "Есте" ли живее, или в съседната панелка - точно до "Есте". Решихме, че е вероятно в панелката... :)
Искам да кажа, че аз съм свидетел, че министър Горанов ОТ ГОДИНИ живее в "Есте", т.е. ако не е плащал наем, говорим за подарени наеми в особено големи размери.
За сравнение - 30 квадрата в "Изток" са с наем 500-600 лв. 180 квадрата би следвало да са 3000-3500 лв. При-големите апартаменти има известна отстъпка, нека го кажем - 2000.
Т.е. по 24 хиляди лева НА ГОДИНА.
"Дар" от частна компания за министър...

Добри Божилов
23.11.2018


П.П. Някой трябва да провери и дали министърът си е плащал комуналните разходи, защото за такъв огромен апартамент те могат да ударят 500 или 1000 лв. на година. Вижте само парното за гарсониера колко е... А комплекс "Есте" има и охрана, както и поддръжка. Това е затворен комплекс, от тези, които събират сериозни такси дори от собствениците, за поддръжка...