Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Аз лично видях министър Горанов по анцуг до комплекс "Есте"... Мислех че живее в съседната панелка...

Преди няколко години се разхождахме с един приятел в кв."Изток" и точно до "Есте" гледаме министъра на финансите Горанов по анцуг говори нещо по телефона. Минахме покрай него и заминахме.
И се чудехме в "Есте" ли живее, или в съседната панелка - точно до "Есте". Решихме, че е вероятно в панелката... :)
Искам да кажа, че аз съм свидетел, че министър Горанов ОТ ГОДИНИ живее в "Есте", т.е. ако не е плащал наем, говорим за подарени наеми в особено големи размери.
За сравнение - 30 квадрата в "Изток" са с наем 500-600 лв. 180 квадрата би следвало да са 3000-3500 лв. При-големите апартаменти има известна отстъпка, нека го кажем - 2000.
Т.е. по 24 хиляди лева НА ГОДИНА.
"Дар" от частна компания за министър...

Добри Божилов
23.11.2018


П.П. Някой трябва да провери и дали министърът си е плащал комуналните разходи, защото за такъв огромен апартамент те могат да ударят 500 или 1000 лв. на година. Вижте само парното за гарсониера колко е... А комплекс "Есте" има и охрана, както и поддръжка. Това е затворен комплекс, от тези, които събират сериозни такси дори от собствениците, за поддръжка...