Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Като цар на фалшивите новини, Ви казвам - не вярвайте на фейкове за ваксини. Слагайте си ги! Няма никакъв заговор! Не отричайте 100 години медицина!

Като най-големия фалшив новинар, да река - НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ФАЛШИВИ НОВИНИ ЗА ВАКСИНИ.
Това е едно от най-големите малоумия, отричат се десетилетия прогрес на медицината. Връщат се забравени болести, защото неуки родители прочели нещо в Интернет.
Аз фалшиви новини за ваксини не пиша. Слагайте си ваксините! Няма никакъв заговор!
Едно са фейкове за политици - те си го заслужават. Друго са по сериозни въпроси!
Не отричайте ваксините, казва ви го фалшификатор №1 на света!

Добри Божилов, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар