Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Идва мизерия, Дикенс, излишни хора, гета, и свръх богати в луксозни крепости...

Благодарение на заплахата от социализма, Западът създаде социалната държава на благоденствието.
Като падна социализмът, няма нужда от социална държава, и сега се връщаме към мизерен дикенсов капитализъм. 
А протестите са мъката от това, но не си мислете, че могат да победят Капитала. Той е по-силен от народа. 
В целия 19 век на мизерен дикенсов капитализъм, народът не е успял да победи капитала. Успява едва през 1917 г., след като Русия е разкъртена и разсипана от Първата световна война. След това руската победа тръгва като вълна из света, и го променя.
Но в момента няма кой да победи глобалната финансова олигархия и капитала...
Идва мизерия, Дикенс, излишни хора, гета, и свръх богати в луксозни крепости...

Добри Божилов, Фейсбук

1 коментар:

  1. Добри заключения,но има надежда!Е па нема начин,да нема начин?!.Всяка,неестествена конструкция,е небогоугодна и в този смисъл,няма място под слънцето.

    ОтговорИзтриване