Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Идва мизерия, Дикенс, излишни хора, гета, и свръх богати в луксозни крепости...

Благодарение на заплахата от социализма, Западът създаде социалната държава на благоденствието.
Като падна социализмът, няма нужда от социална държава, и сега се връщаме към мизерен дикенсов капитализъм. 
А протестите са мъката от това, но не си мислете, че могат да победят Капитала. Той е по-силен от народа. 
В целия 19 век на мизерен дикенсов капитализъм, народът не е успял да победи капитала. Успява едва през 1917 г., след като Русия е разкъртена и разсипана от Първата световна война. След това руската победа тръгва като вълна из света, и го променя.
Но в момента няма кой да победи глобалната финансова олигархия и капитала...
Идва мизерия, Дикенс, излишни хора, гета, и свръх богати в луксозни крепости...

Добри Божилов, Фейсбук

1 коментар:

  1. Добри заключения,но има надежда!Е па нема начин,да нема начин?!.Всяка,неестествена конструкция,е небогоугодна и в този смисъл,няма място под слънцето.

    ОтговорИзтриване