Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Отзиви за "Задругата":От "БГ Дан Браун",през Умберто Еко,"искам я на хартия","прочетох я на един дъх","галактически талант"...та до филм искаме...

"Задругата" е на етап "финален печат и разпространение", и се очаква да излезе на 11 март по книжарниците. В момента тече "ранното записване" с 20% отстъпка. Това може са стане на сайта на Издателството. Поради големия интерес, електронната версия може да се поръча също там, и се получава незабавно (т.е. преди книгата да е официално пусната).
Налице са първите отзиви - от ранни купувачи, роднини и приятели, на които съм я дал да я прочетат, както и от онези около 90 човека, които я изтеглиха от Интернет като беше пусната за кратко безплатно.

Ето ги отзивите, само имената на хората не са споменати:

---

Много хубава е "Задругата" ИТ специалист, романист и фейкист, успех!

---

Прочетох я за 2 дни. Ти с това трябва да се занимаваш. За колко време я написа... (това е обаждане по телефона).

---

Благодаря за жеста да прочета романа. Поздравления! Великолепна идея ХХХХХ (тук е махната идеята, за да не издаваме съдържанието и да ви разваляме бъдещото удоволствие). Великолепно четиво! Няма да е пресилено, ако кажа, че този роман те поставя на нивото на Умберто Еко. Не познавам останалите ти творби, но тази говори за обещаващо писателско перо.

Хубавото не може да се отрече, но пък задължава. Следващата  творба трябва да е поне на на нивото на този роман .

Продължавай!Още веднъж:Поздравления!

---

Браточка, зачетох книгата, защото си ми близък и да не те обидя. Казах, че прочета 5 страници и това е. После не можах да се отлепя, забравих си копието в работата, та ходих при баща ми да взимам неговото, дето си му пратил... Уникално. Трябва да правим сериал и да се явиш на Comic Con... (това е от един роднина)

---

Това е разговор във Фейсбук между мен и Читателка. Тя вече я е прочела безплатно и иска да си я купи на хартия:

Читателка: Здравей 🙂! Добри има ли възможност да получа двете книги с автограф от теб? Ще изпратя парите по ХХХ (Име) и когато кажеш....Ако искаш звънни ми да се разберем 088ХХХХХХХХХ. Благодаря ти!

Добри: Аз не ти ли пратих първата?

Читателка: Аааа, извинявай за грешките

Само в ел. вариант. Искам ги в оригинал от теб

Добри: Не са излезли. Чакаме първата. А втората не е сигурно ще я издават ли. Тя отива на конкурс, а резултатът ще излезе догодина март

Читателка: ок, давай първата 🙂 А за втората, при издаването и, съм първа 🙂

0888ХХХХХХХ - за връзка

Д: като излезе, ще уредим този въпрос. Може да има представяне и да дойдеш. Ти в София ли си?

Ч: Не, слънчице, във Варна съм, а и съм пенсионерка вече 😞

---

Добри, здравей! Книгата ти е супер. Прочетох я на един дъх. Поздравления. Имаш много силно перо. Чета те! (Това е мнение на една известна публична личност)

---

Разговор между мен и Читател във Фейсбук:

Д: Търсил си ме. Забравил съм си телефона.

Ч: Да ти кажа че преполових книгата

Много ми хареса

Д: Най-великата историческа книга на всички времена 🙂

Ч: Ти си Бг Дан Браун.

Д: Мисля втория опит да е в жанра на Стивън Кинг 🙂 Хард ужаси 🙂

Ч: Прочетох я

Много ми хареса

Д: Щом си я прочел сравнително бързо, следователно ти е харесала, което е и общата цел.

Ч: В том 2

Може да включиш и Путин в Задругата

Д: Да, той нали е някакъв безсмъртен, както сочат ред снимки, може и тогава да го е имало под някаква форма... 🙂

---

Мисля, че Господ или Галактиката, а може би  родителите Ви, са Ви дали светъл талант. Пожелавам Ви успех от все сърце!  Поздрави... (Това е от една известна и утвърдена българска писателка)

---

А това е разговор с читател, който доброволно прати дарение за автора на книгата:

Д: ХХХХ, от изпращането на това дарение разбирам, че книгата ти е харесала. Това ме радва. Но 25 лв. е повече отколкото ако си я купиш на хартия, когато излезе. Струва ми се прекалено. Ако искаш да ги върна....

Ч: Здравей Добри! Да, така е, но не отчиташ възможността да има издание и с твърди корици 🙂 Всичко е ок! Поздрави и успех 🙂

Д: Благодаря, важното е позитивният отзив. Той вещае, че ще се хареса на публиката като излезе... 🙂

---

Здравейте Г-н Божилов,

Скоро ли ще бъде издадена Вашата книга „Задругата“, или има ли възможност да бъде закупено от Вас едно копие?

Поздрави!

---

Здравейте г-н Божилов ,

С голямо удоволствие прочетох 700-те страници (Заб.: книгата е 400 страници, 700 е на умаления формат за таблет).

Подобно на Паисиевата хроника, видях и почувствах как екранизацията на Вашата великолепна книга може да е една от искрите, които да събудят Българите.

Познавам лично Проф. ХХХХ, който ми е съученик, и бих ви съдействал от книгата да стане филм.

Според мен амбицията на Проф. ХХХХ и неговите ПРОБЪЛГАРСКИ настроения са достатъчни за да се направи една КО-продукция с ХХХ, която да трансформира голяма част от робските ни оправдания в бушуваща и неудържима национална сила.

На разположение съм за предложения и диалог по всички въпроси и възможности. 


БЛАГОДАРЯ и УСПЕХ !                             

С уважение: ХХХХ


---

Добри, ти имаш уникален писателски талант, дори много повече, отколкото подозираш. Като лидер си гола-вода, но в писането си уникален...

(Под "лидер" се има предвид създаването на ЛевКойна и моралната ми ръководна роля в него, силно оспорвана от част от общността) 

3 коментара:

  1. Книгата може да е хубава но защо не ми я изпратите на електронната поща.Казах ви че имам затруднение със изтеглянето.Линка кохто ми казахте да използвам "Дигитално съдържание" не е активен.Какво е това упорство от ваша страна да ми я изпратите по електронната поща като прикачен файл.След като съм дак парите си доверявайки се обърнете ми малко внимание и ми пратетв книгата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако сте я платили, свържете се с издателство Лексикон, няма да ви излъжат, ще ви я пратят... Аз не я продавам, през тях минава всичко.

      Изтриване