Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

За да се отървем от ГЕРБ, трябва първо да се отървем от ДПС... Те са основният виновник за всички гаври с България... Бойко е само една от тях...

Защо ДПС така упорито крепи правителството на Бойко Борисов?
Защо го подпира винаги в ключов момент? Подкрепи го за новите заеми, сега и за Ф-16?
Най-важните решения в държавата минават с гласовете на ГЕРБ и ДПС.
Задавали ли сте си въпроса, защо е така?
Ще ви отговаря.
Защото ДПС е партия, която цели разрушаването на българската държава. На такава партия, безумни политици като Борисов и идват идеално.
Няма по-добър рушител от него. ДПС се отказа дори от Орешарски и открита коалиция, за да върне Борисов.
Орешарски беше класически "независим премиер" на двупартийна коалиция. Технократ, който обаче следва общия държавен интерес.
Бойко Борисов е самовлюбен, вероятно психично-болен, човек, за когото егото е най-важно. За него няма друго, освен собствената му съдба. Тази патология понякога съвсем открито се вижда. Например той съвсем сериозно искаше да вземе наградата "Футболист на годината". Едва го накараха да се откаже.
След това обяви, че ако не е премиер, не знае какво ще прави и не вижда смисъл на живота си.
И това пролича по време на опозиционерстването му, когато се държеше като ограбен, сякаш премиерството му е частна собственост, а Орешарски се е намърдал там незаконно. Беше готов да предизвика банкова криза, за да бутне властта. А накрая с нетърпение чакаше оставката, не беше сигурен в нея, не вярваше, че ще му върнат "полагаемото му се".
А помните ли колко трудно изпълни собственото си обещание да подаде оставка, ако загубят президентските избори. Насила му я изтръгнаха от сърцето.
Подобен самовлюбен човек е опасен и абсолютно разрушителен за държавата.
И затова ДПС го крепи.
ДПС е една анти-българска партия, която провежда последователна политика на съсипване на държавата. Тя служи на турския интерес, и това не се променя, дори когато имаше лидерски търкания като тези между Доган и Ердоган.
Общият интерес е ясен - България трябва да се ерозира, населението да бяга, да се вкарва в дългове, да се правят безсмислени разходи за отбрана, изобщо да се саботира всичко.
Резултатите един по един се виждат. Вече сме 7 милиона. Армията няма 20 хиляди души. Икономиката е в колапс. Дължим десетки милиарди евро. Монополите са навсякъде (повечето под контрола на ДПС) и доят народа. Цените на всичко се вдигат. Прокуратурата и съдът (под контрола на ДПС) разсипват всеки неудобен и закрилят корупцията (която е от полза като искаш да разрушиш една държава).
ДПС перфектно изпълнява мисията си, и вчерашното гласуване за Ф-16 за пореден път го доказва. Както гласуваха за новите заеми, така гласуват и за Ф-16.
Няма никакъв смисъл от никакви 8 самолета - каквито и да са те. Не постигаме нищо. Не сме заплаха за Турция. Но ще заминат 3 милиарда лева само за самолетите, и още толкова за инфраструктура.
После обаче предстоят и още толкова за "бойна машина на пехотата". Там готвим едни 150 лимузини да купим, по 10 милиона лева едната. И то ако не се появи "американски модел", който да изисква повече пари, както стана при Ф-16.
Всичко това се подкрепа от ДПС, подкрепя се и ГЕРБ - една глупава, крадлива и супер ефективна в погромите партия. ДПС до сега не са имали толкова качествен партньор. Нито Тройната коалиция, нито Царят бяха такива. Царят дори ги заплаши с оставка, ако продължават да го изнудват, и те клекнаха на няколко нови министри (нали помните началото на 2005 г.)
ГЕРБ изпълняват абсолютно всичко. Мюфтийството напълно незаконно мина в турски ръце, въпреки, че ВКС го присъди на Недим Генджев. ГЕРБ и ДПС го прехвърлиха на Ердоган. Сега стигнахме и до нов абсурд - държавата ще му дава пари, за да храни назначените от турския президент имами! Превзеха го, сега ни го дават ние да го плащаме!
ДПС участват пряко в строителството на боклучавите магистрали, които започват да се рушат на 2-я ден. Защото не ни трябват качествени магистрали, трябва икономиката да се забавя.
ДПС са против АЕЦ "Белене", защото всяка ядрена мощност е и военен обект и прави държавата по-защитима (никой не иска отчаяно правителство да извади варелите с ядрени отпадъци и да ги разхвърля по бойното поле).
ДПС по произход е една терористична организация. Нейни активисти са убивали невинни преди 1989 г. В момента тя извършва тероризъм срещу държавата ни като руши икономиката, морала, правосъдието, и крепи организираната престъпност - в лицето на ГЕРБ, на власт.
И така ще бъде - така ще ги крепят, ако може до самия край на България...
Не можем да се отървем от ГЕРБ, без да се отървем от ДПС. Дори да е възможно коалиция БСП-ДПС, тя би се случила, подобно на Орешарски, много за кратко - и после отново ще направят предсрочни избори.
Никой не може да партнира на ДПС, така както Бойко. Няма друг такъв предател и продажник. При него е болестно състояние, може би не е виновен. Нарцис, супер суетен, не се усеща. Може и наистина да си вярва, че е полезен. Но точно такива психопати са безценни. ДПС като патерица на Бойко е по-полезно от ДПС като открит член в коалиция с Орешарски начело.
ДПС е готова да прокара и Истанбулската конвенция (въпреки че противоречи на Исляма), тя е готова и да приемем Пакта за миграцията на ООН. Тя защитава циганите, защитава мигрантите.
ДПС е нещо като "политическо мега-НПО". Прави хиляди пъти повече от всички сорососоиди.
И спасение няма, и не може да има, докато те да навсякъде...
А ГЕРБ е само "полезният идиот", който им върши мръсната работа...

Добри Божилов
17.01.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар