Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Неописуема глупост! След 10 години на власт, още не е разбрал, че митата се определят в Брюксел...

Глупостта на Бойко Борисов винаги е изпъквала, понякога дори се е гордял с нея.
Но никога до сега не е била така ярко демонстрирана като вчера. Когато Премиерът-Слънце обяви, че със Заев са се разбрали да започнат преговори за отпадане на митата между двете страни.
Този неописуем глупак, след 10 години на власт, и гордост, че е великият дипломат на Европа, още не е разбрал, че митата се определят в... Брюксел.
България не може да свали и 1% мито на никого, нито да наложи такова, без Брюксел да го нареди.
Митническият съюз е основата на ЕС, той е най-важният съюз. Всички митнически постъпления влизат в хазната на ЕС, и всякакви преговори с трети страни са от името на съюза.
Но този неграмотен дебил, който неясно защо упрявлява държавата, дори това не знае! Представете си, 10 години е на власт, и още и това не е научил! А дори председателства самия ЕС!
Ако се чудите защо държавата се разпада по всички направления, ето затова - защото глупостта, абсолютната глупост, дебелащина и пълна некомпетентност, са по върховете. И дори си вярват, че са най-великите. 
Биха ли били глупаци, ако не си вярваха...

Добри Божилов
02.05.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар