Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Аз не съм признавал никакъв Гуайдо, нито 90% от народът... Признала го е една Банкянска тиква...

България била признала Гуайдо.
Абсолютно не. България не са политиците, още по-малко, когато са мразени от огромното мнозинство от народа.
България са българите.
В момента 80-90% от българите са против признаването на преврата във Венецуела. Аз лично не съм признавал никакъв Гуайдо. И моля да не се говори от мое име.
Нито от името на тоталното мнозинство "против".
Нека Бойко Борисов и Шайката му да ходят да обявят, че признават Гуайдо от свое име, и от името на 10% клиентелистки избиратели. Нека ясно кажат по света, че престъпникът Гуайдо е признат от други такива престъпници като него, които управляват България.
Народът ни не е признал нищо, а в рамките на демокрация, какво казва държавата, е това което е казал народът...
А Гуайдо вече има признание от САШ, техните съюзници, и от една Тиква...

Добри Божилов
05.02.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар