Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Всеобщите апартаменти на почти цялата власт, сочат че е време за нов 9 септември... Друг изход няма...

Апартаментите наистина са "върхът на айсберга", както каза президентът.
Но в съвсем друг смисъл. Проблем са не самите апартаменти, и кой как ги е купил, и къде какви данъци е скрил.
Проблем е обективният факт, че ЦЕЛИЯТ елит се оказа приказно богат. А това само по себе си е присъда. Като тази на 9 септември.
Когато някак така стане, че всички във властта се окажат с богати дядовци, съпрузи-бизнесмени, и какви ли не други схеми, които да прикрият очевидната истина, когато това стане, значи е време за нов 9 септември.
Т.е. за революция. Смяна из корен на властта и на всички, и също - революционни наказания!
Ако проследите основните реституционни процедури у нас, ще видите че са все на наследници на депутати, министри, генерали и всякакви подобни властници. Почти няма някой честен бизнесмен или предприемач, дето да са му взели имотите.
Същото е и днес. Целият елит е забогатял - очевидно от власт, и целият елит има "оправдания". Всички са чисти като сълзи. И съмнявате ли се, че ще си запазят имотите?
Или може би пък КПКОНПИ ще им ги вземе - Комисията създадена точно за това? И нейният шеф начело в апартаментите :)
Когато властта се разложи до степен всичко да е разложено, друго решение освен революция няма. 9 септември. Боли, но е лечебно...

Добри Божилов
09.04.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар