Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Решението не е да търсим "нов политик", а народът да си вземе обратно властта от политиците! И да я упражнява пряко и сам!

Скъпи съотечественици, бих искал да споделя нещо накратко.
Проблемът не е в едни политици, които да сменим с други, и те да станат същите. Проблемът е да осъзнаем, че ТРЯБВА ДА ОТНЕМЕМ ВЛАСТТА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, И ДА Я ВЪРНЕМ НА НАРОДА.
Това е единственото лечение. Всеки "нов политик" е нов проблем.
В този смисъл, следва да се борим по-малко решения да се вземат от властта, и повече - от народа пряко. Колкото по-малко власт, толкова по-малко корупция.
Не търсете "нови политици". Поискайте си властта обратно. Като народ да я осъществяваме! Референдуми всеки месец по всички важни въпроси.
И задължително изпълнение!
Ето това е лечението. Ако мислите, че апартаменти са налапали само от ГЕРБ, то погледнете миналото. Погледнете червения актив от когато бяха на власт. Погледнете НДСВ. Погледнете ДПС. Погледнете в какви палати са и "психо-десните". Погледнете дори 160 депутати от всички партии, с фотоволтаици!
Решението не е, и никога няма да да бъде "нов политик". Решението е народът да си прибере обратно властта от политиците, и да я упражнява сам...
Поне докато политиците се научат да правят това, което би правил той. Тогава можем да им гласуваме доверие отново...

Добри Божилов, Фейсбук


1 коментар:

  1. Изглежда ,че българите едва сега се събуждат ,за да търсят отговорност от политиците си за техните закононарушения и безотговорни действия!Това е добър знак и вярвам ,че това ще се засилва в бъдеще!

    ОтговорИзтриване