Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Аз съм уволненият полицейски началник! Полицията няма никаква власт! Трябва уволнение за Бойко и НПО-тата му!

По повод уволнението на полицейския началник, да ви река, че от него нищо не зависи.
Проблемът е в Бойко, а не в районните инспектори. Защото Бойко и неолибералните европейски и западни НПО-та, буквално са вързали ръцете на политицията. ТЯ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ.
Няколко пъти лично съм викал полиция срещу ромски безобразия. И Община, кмет, областен управителн... Нищо! Самите полицаи казват, че ръцете им са върцани!
Стори ли циганин някой зулум, полицията просто идва и му съставя "предупредителен протокол". Циганите разбират, че това е безсмислица и продължават по старому. Имат по 50 предупредителни протокола.
И... нищо...
Пълна гавра е да се уволнява полицейският началник. Трябва да се уволни правителството, което налага тези неолиберални правила, търпи европейско-атлантическата тирания, и оставя да съсипят България.
Затова щи ви кажа, както е прието днес да се изразява съпричастие - Аз лично съм уволненият полицейски началник! И казвам - вън НАТО, ЕС, НПО-тата, ГЕРБ, и всички останали терористи над този клет народ!
Да изтръгнем сърцето на ЗЛОТО, а не да уволняваме нещастни хора, които самите те са жертва на ЗЛОТО!
Злото е ГЕРБ, ЕС, НАТО! Това е ЗЛОТО, и няма друго!

Добри Божилов
13.04.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар