Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Аз не искам чип в колата ми, и ГЕРБ да ме следят всеки миг къде съм!

Аз, като свободен гражданин, но най-вече като човек със свободно мислене, категорично отказвам ГЕРБ да ми поставят чип в колата, и да ме следят където и да съм.
По какъвто и да било повод, отказвам подобно посегателство над личната ми свобода.
Простата истина е, че това е гигантска схема за следене, която готви правителството, под формата на "грижа за опазване на околната среда".
На всяка кола ще се постява чип, който ще може от разстояние да се чете. Ще съдържа данните за автомобила и еко-категорията му.
Благовидната цел е така да може в дни с голямо замърсяване, да се спира движението на част от колите.
Но чипът ще е активен постоянно, а не само в тези дни, и не само в градовете. Т.е. ще можем да бъдем следени практически навсякъде. Нещо като "скрит GPS".
Но докато GPS-ът всеки си го слага по желание, и може да го изключва, това ще е задължително. И ще се лепи на стъклото при годишния технически преглед.
Тестове показват, че въпросният чип може да бъде прочетен от разстояние, дори при скорост 220 км/ч. Т.е. измъкване няма.
Това е най-мащабният единичен проект за "Биг Брадър" на правителството на Бойко Борисов, до момента...

Добри Божилов, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар