Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Да ви призная, аз дори не знам къде трябва да гласувам... И не мисля да проверявам... :)

https://www.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html
Вече 3-ма приятели ми се обадиха да действаме за "преференцията" на 3 различни кандидати от БСП.
Отговорих на всички им по един и същи начин - преференцията не работи, всичко е бошлаф работа, гласува се за Станишев и както е наредена листата.
Да ви призная, аз дори не знам къде трябва да гласувам. Смених си адресната регистрация и трябваше да проверя къде съм вече. Но не съм го направил, след резила с Пленума, не мисля и да го правя.
Сред малките партии също няма друго, освен ментета, всичко е резервно подсигурено. Не че имат някакъв шанс да съберат 6%, но все пак е подсигурено.
Няма за какво да се гласува на тези избори. Има една малка цел - те да са референдум за или против правителството. Но това да гласувам за червения Сорос, за да да бутна герберския Сорос, ми изглежда гротеска.
Да, може да стане така, не искам да демотивирам никой, който би гласувал с този мотив. Но за мен всичко вече се превърна в пълна подигравка с народа, и предпочитам да стоя настрана...

Добри Божилов
Писател, автор на "Задругата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар