Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

На червените глупаци да им кажа какво ТРЯБВАШЕ да стане...

На червените глупаци да им кажа какво ТРЯБВАШЕ да стане. Трябваше като унизиха Корнелия, тя да си подаде оставката, и да се яви веднага през листата на някоя малка партия.
Пълно е с такива, поддържат се само, за да се продадат като регистрация на някои избори. Пленумът дузпи Корнелия, тя си взима популярните фигури и евроскептиците, застава начело на листата лично, и се явява на избори.
Щеше да вкара поне 3-4 депутата така, след което да направи нормален партиен проект, независим от Гергов, Бойко, Цецо, Станишев и цялата останала отврат.
Но тя не направи това. Остана в БСП. И какво имаме? Един водач, дето си мисли, че се бори, и едно задкулисие, което накрая определя листи, министри, депутати?
Е, за какво ми е това? Гласувам за Корни, получавам Сергей и Сорос? И Гергов?
И на бъдещите избори пак ще е същото. За какво гласуваме?
Ето това трябваше да стане, казва ви го някой, който вярва в анти-европеизма и в бунта повече от Вас. Но бунтът не е БСП. Вече не! И не е Корнелия, която остана една кукла на конци, капитулирала срещу задкулисието, за да си запази поста... Пост в поредната неолиберална соросоидна партия...

Добри Божилов, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар