Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Да си спомним аферата "Локхийд" - милиони за политици в Западна Европа, за да купят изтребители... Заради нея промениха законите в САЩ

Сега, когато арогантността на управляващите ни вбесява народа до степен да изказ да ги "разчекне" (буквално), е добре да си спомним всъщност, коя е корпорацията "Локхийд".
В периода 1950-1970 г. тя раздава реки от пари като подкупи на лидери в Западна Европа и Япония, за да купуват самолетите и.
Скандалът е известен точно с това име - аферата "Локхийд" и дори води до промени в американските закони, които да ограничат подобни явления.
След като изтича информацията, падат главите на купища политици, вкл. един бивш премиер на Япония е осъден.
Очевидно на запад знаят с кого си имат работа, и вече внимават. Но нищо не пречи да се ожъне пазарът на Източна Европа.
И герои като Бойко и Каракачанов, да ограбят собствените си народи, заради безсмислени самолети.
Всъщност, бих казал много грубо: "Егати арогантността и безпардонността. На всички е ясно, че тази сделка е безумна, но те напират ли, напират да я направят. Сигурно защото сделките с "Локхийд" трудно се отказват в личен план..."

Добри Божилов, писател
Автор на "Задругата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар