Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко остави опозицията без пари, точно преди изборите... Но самият той глупее и не усеща, че така върви към бесилото (буквално)

Бойко остави опозицията без пари, точно преди местните избори. Отчаянието, че не може да бутне Корнелия, и да има послушно БСП, доведе до това.
БСП е притисната от мръсен номер на ГЕРБ. Първо са им дали повече пари, които "изведнъж" се обяви да се връщат. И после - отрязаха бъдещата субсидия, от които да се приспадат.
С това, БСП фактически излизат на огромен "минус".
Класическо затриване на опозицията от диктатор.
Но той не разбира, че дните му са преброени, и това политическо изнасилване, просто влачи самия него към брутална саморазправа. Такива накрая увисват на бесилото - буквално...

Добри Божилов, писател
Автор на "Задругата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар