Дойде ли новата криза наистина? Очевидно "Да"... Неизбежно беше...


Кризата може би наистина е дошла, защото за пръв път от доста време, ми се обади телефонен спам, да ми предлага да ми "правят сайт". ИТ бизнесът, вкл. уеб-дизайнът беше претоварен от работа, и нямаха нужда да търсят така клиенти.
Сега вчера и това се появи...
Може би има някаква криза наистина...
Теоретично, трябва да стигнем до голяма криза, защото преразпределението на глобалните пазари в посока на САЩ, би следвало да доведе останалите да платят сметката.
Тръмп си затваря пазарите и създава работа вътре в САЩ, но това е най-големият пазар на света. Не може извън него да не настъпи рецесия.

Добри Божилов, писател
автор на "Задругата"

1 коментар:

  1. SvSophia Четв., 12/09/2019 - 14:43 СЕГА
    Ето какви любопитни факти около шпионенето се мотаят също из мрежата:

    Още един русофил е бил арестуван за кратко по разследването за "руски шпиони". Това е Добри Божилов - автор на бестселъра на 2019 - "Задругата". Той е прекарал около 45 минути в Специализираната прокуратура, и е бил разпитван лично от Иван Гешев. Причината за ареста е, че се разследват не само директни "шпионски действия", но и "други дейности от хибридната активност на Русия, вкл. книги, списания, предавания и пр., които създават позитивен образ на Русия". В "Задругата" образът на Русия наистина е позитивен, макар това да не е централна тема. Става дума за ролята и в освобождението то турско робство, и за първата успешна руско-турска война, по времето на императрица Екатерина. Това е преди 250 години. След разпита, Божилов е бил освободен, след като уведомил Гешев, че вечерта - в 19 ч. има представяне на тазгодишната "Алея на книгата". Ако отстъства от там, поради арест, би се получил скандал в литературните среди

    Ще ми е любопитно да науча подробности около това събитийце, в случай че не е изфабрикувано, разбира се.

    ОтговорИзтриване