Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Ако погледнем рационално-логически, София получи точно каквото заслужаваше... Значи демокрацията работи идеално...

Ако погледнем рационално-логически на нещата, в София се получи точно каквото трябваше. При налични несъвместими Левица и Психо-десни, е нормално да управлява някакъв компромис по средата.
Просто, за да стане друго, са нужни твърде много други компромиси. Например - трябва едновременно БСП да гласува за тия дето искат да бутат ПСА, а Психо-десните да гласуват за Бай Тошо и носталгията по комунизма. Ако и двете не станат - остава ГЕРБ. Ако едното стане, а другото не стане, пак остава ГЕРБ (както и стана в този случай - БСП гласува за психарите, но те не гласуваха за нея). Трябва и двете да станат, което е 1 от 4 случая, за да се промени нещо.
Т.е. с вероятност 75%, София трябва да има точно ГЕРБ и Фандъкова - привидно десни ченгета и бивши партийни членове, които следват някаква атлантическа линия, но уважават Бай Тошо, и няма да бутнат ПСА.
В крайна сметка, това е чистата логика... :)

Добри Божилов

Няма коментари:

Публикуване на коментар