Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... В пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

(Безплатното разпространение е временно спряно, със съдебно разпореждане. Но ще се преборим скоро да отпадне...)

Минаха изборите, и "Топлофикация" бърза да пусне парното, въпреки топлото време... Скубането закъсня...

Още тази сутрин в радиаторите ми започна да къркори вода. По-късно чух и официалното съобщение.
То напълно съвпадна със слуховете, че парното ще бъде пуснато, веднага след изборите. Разбира се, топлото време няма никакво отношение. Въпросът не е до време, а до пари.
Ясно е, че задържаха скубането, заради изборите. Слава на Господа, в това време се падна вотът, та да ни спаси от рекета, поне за малко.
Всъщност кратковременно захлаждане имаше миналата седмица. Да не беше гласуването, вече да са пуснали брояча колко пари им дължим.
Може би трябва да се радвам, че имам кран и мога да си намаля консумацията.
Да де, ама отдолу в мазето - я намалят нещо, я не. И после ще ми разпределят насила налятата "енергия", под формата на "общи части".
Тия "общи части" вече се превърнаха в пълна порнография. Въпреки, че имам индивидуален топломер, и те трябва да са не повече от 10-12%, пак стигнахме до 25%. И вървим нагоре.
А на мои близки, общите части, заедно с някакво друго "общо потребление", удари 60%.
И няма спиране. Скоро ще махнат измерители и разпределители, и направо - такса-парно за апартамент. Да не се измъкне някой. И ще дават да се събират от данъчните.
То тия цигански гласове, дето излязоха златни тази година, нали не мислите, че ГЕРБ си ги плаща.
От нас е всичко, и скубането да започне...
СЕГА...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар