Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Дни след "Белия дом", САЩ нокаутираха Бойко - пуснаха го милостта на Путин, а шефът на ВКС поиска да "се разследва премиерът"...


Дни след помпозните снимки в "Белия дом", се оказа че решението на Тръмп за Бойко е съвсем различно. Всъщност, това и друг път се е случвало - метрополията се среща с пигмеите, малко преди да ги изгони.
Збигнев Бжеженски например има снимка с Осама Бен Ладен. А Саддам Хюсеин години наред е въоръжаван от... САЩ.
Но да се върнем на България.
Вчера, в очевидно паническа изява, Бойко лъсна с целия си страх и злоба при Цветанка Ризова. В едно извънредно изказване, продиктувано от острата критика на Путин, който има 80% одобрение в България. Мутрата панически се опитва да се спаси.
Очевидно обаче Путин не е единствен.
В същата вечер Слави Трифонов пусна две доста хубави песни срещу ГЕРБ и корупцията. Очевидно са предварително подготвени.
И днес - най-голямото доказателство, че Тръмп и Америка ще сменят Бойко - председателят на ВКС, известен като близък с "градската десница", призова "да се разследва Бойко Борисов за търговия с влияние".
Лозан Панов може и да няма политическа тежест, защото всички разбраха, че е свързан с грантовите фондации и с "Демократична България". Но това е един от трите най-важни магистрати, а рангът му е по-висок от този на министър. Може би е нещо от типа на "вицепремиер". Това е по същество най-високата институционална атака срещу Бойко.
И след като идва от лице, свързано с американските грантове, значи изразява волята на Посолството и Белия дом.
Не е много ясно каква точно е сделката между САЩ и Русия. Най-вероятно тече размяна на територии, като Русия съвсем отчетливо отстъпва някои позиции в Южна Америка, възприемана като "заден двор на САЩ". За последно - доста бързо призна смяната на режима в Боливия. САЩ, от своя страна, се оттеглят от Украйна и вероятно фактически няма да спрат двата руски газопровода - през Черно и Балтийско море. Има и неясна патова ситуация в Сирия, където Асад бе помилван и завзе повечето си територии, но САЩ запазиха ключови петролни находища.
В Белия дом не може да не знаят, че нямат авторитет у нас, и една поява на Бойко там, никак не го подкрепя. По-скоро тази поява е първа стъпка към дискредитирането му.
Сега Путин го удря с "Турски поток", и изглежда сякаш Бойко е договорил спирането в САЩ. Естествено - това е смъртоносно за Бойко, защото този "поток" се приема като "светая светих" на връщането ни в енергийната политика. И има подкрепата практически на ВСИЧКИ в парламента.
От месеци се говори за "руско ресто" и за смяна на властта тук. Сега очевидно са налице координирани действия от Великите сили това да се случи...

Добри Божилов, писател

2 коментара:

  1. Само, ако мога да вметна, че грантовите фондации и Демократична България са подкрепени изцяло от опозицията на президента Тръмп. Всъщност нашия съвсем ясно подчерта, че ще играе по свирката и на републиканците. Дано Тръмп, да е по-прозорлив и да не се довери на измекярските номера на ББ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Държавният департамент и Посолствата в момента на кого са подчинени? Парите идват от там.

      Изтриване