Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Рекордна неадекватност: Перник остана съвсем без вода, Бойко отиде на US самолетоносач...

Това просто не може да се коментира. Премиерът ни оставя безмълвни.
Докато Перник е не само на режим, но и части от града са напълно на сухо, Бойко отиде на екскурзия на американски самолетоносач.
Голям военен и стратегически лидер, може ли най-комплексираният политик в историята, да изпусне снимка и на самолетоносач.
Но комплексите и патологиите са си проблем на човека и на докторите му. Проблем на държавата е когато той заема пост, от който определя съдбите ни.
Бойко Борисов за пореден път се "изхлузи" като мазно влечуго от отговорността за Перник, която е изцяло негова. И кметът, и областният управител преди изборите, бяха от ГЕРБ. И нарочно не въведоха режим навреме, за да спасяват националния имидж на ГЕРБ. Защото ако бяха въвели, току виж Фандъкова изпуснала София.
Това е направено изрично със съгласието, и може би дори по нареждане, на Бойко. На който му се "разтрепераха мартинките" да не загуби властта.
Сега същият този Бойко изобщо не се появява в Перник, все едно не е негов проблем. Дори се дистанцира, че "в Перник хитрували и затова загубили изборите". Все едно нещо е станало без той да го реши.
Ни лук ял, ни лук мирисал, основният виновник се изтапани в Средиземно море на самолетоносача "Хари Труман".
Но то си зависи и от нас. Когато доктори и политици отказват да вземат мерки, все още народът има възможност. Има улици, има милиони хора, които да ги изпълнят.
Засега такива хора няма.
Значи ни е кеф ние да сме жадни, а Бойко да плува на самолетоносач...

Добри Божилов, писател
09.12.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар