Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко полудя! Народът чака наказания за боклука и водата, а не разследване на Президента и "руски шпиони"...

Уплашен за властта, Бойко очевидно е изгубил ума си. В момент, в който се очаква да намери вода на Перник и да спре вноса на Боклук, той реши да разследва президента.
За какво? Никой не знае...
Знае се само, че вместо да подаде оставка, и да иде при Нено Димов, Бойко се опитва да се окопае, и да измисли нов - напълно бутафорен враг.
Но това е лудост. Хората не се интересуват нито от Радев, нито от "руските шпиони" на Гешев. Интересуват ги битови проблеми, битът на хората бе разсипан от некадърните гербери.
Атаката срещу Президента е ритуално самоубийство. Бойко се чуди какво да измисли, как да се спаси, и сътвори поредната глупост.
Оставката е неизбежна, трябва да се надява да се размине само с нея. Защото може и до бесилото да стигне с подобна наглост...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар