Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Нов цирк на Гешев: Ще проверява "цялата приватизация" 20 години по-късно, когато всички доказателства са се изпарили...


Циркаджия №1 на Републиката - Иван Гешев, отвори ново представление. "Пълна проверка на цялата приватизация".
Сякаш еднакво мислят с Волен Сидеров, който преди дни, в опит да отклони вниманието от провалите на Бойко Борисов, предложи отпадане на давността по приватизационните сделки. Все едно давността има някакво значение - всичко отдавна е узаконено и "изпрано" по други начини, а огромна част от парите са в офшорки.
Сега и Гешев същото.
Главният прокурор демонстрира вопиюща некомпетентност. Всеки нормален следовател би ви казал, че колкото са по-горещи следите, толкова е по-вероятно да се установи престъпление. Разследване 20 години след събитията е безсмислица. Почти всички документи вече са унищожени, и повечето - напълно законно. Всеки документ се пази определен брой години, след това може да се унищожи.
Апропо, то се загубиха документите за пенсиите на хиляди хора и сега ги пускат на "минимална", та какво остава за злоупотребите.
Пропускаме, че и фалираха доста банки, и там всичко е разчистено. Банките са важна част от престъпната приватизация.
Освен всичко друго, ползите от приватизацията отдавна са изнесени в чужбина. Дори да установите нарушение, ще се ударите челно с някоя офшорка. И ще си търсите парите от нея. Както си ги намерихте от Гад Зееви. Възможно е приватизационни пари да са върнати в България, но те вече са препрани, и идват от името на някой "чужд инвеститор". Няма как да ги свържете с приватизацията.
А най-абсурдното е, че дори явните нарушения на приватизацията не се преследват. Братя Домусчиеви доказано в съда, и присъдено, имат да плащат 50 милиона лева неустойка. Не е много, но е чисто, ясно и доказано нарушение. И какво?
Чудят се как да им ги опростят, та и закони специални им готвеха...
Гешев? Я преди да дириш други бандитизми, вземи събери тия пари. Поне са присъдени...
Ама Домусът е недосегаем, нали?
Нищо де.
Има друг сапун, с който пак ще се мием.
Иван Костов.
Не че е невинен. Но народът не чака него да арестуваш. Народът чака Бойко и шайката му от олигарси. От Костов никой не се интересува.
Освен продуцент-режисьорът на сапунки - народният артист Иван Гешев...
Упадъкът е неспасяем...

Добри Божилов, писател
12-02-2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар