Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Гешев не намира "конфликт на интереси" в Горанов с апартамент за 400 000 евро, намери в заплатата на Деси - 400 лв.

Впечатляващ е упадъкът на българската прокуратура. Иван Гешев се е зачоплил с Президента, заради откровена смехория, свързана с назначаването на Деси Радева за пресаташе на ВВС, срещу заплата от 400 лв.
В същото време, продължава да "няма конфликт на интереси" за апартамента от 180 квадрата в най-елитния столичен квартал, в който се шири мининистърът на финансите. По пазарни цени днес от 2500-3000 евро на квадрат там, това са поне 400 хиляди евро.
И така лекомислено приемаме обяснението за идиоти, че това бил "имот на кръстника" на минфина. Всъщност, обяснението е достатъчно само за Гешев. Друг идиот сред 7 милиона българи няма, да повярва на подобно безумие.
"Аджеба", защо няма СРС-та около Горанов? Може пък в някой разговор с Домусчиев, или с безценния кръстник Сариев, да стане ясна Истината! Да чуем примерно: "Абе тия тъпаци как се хванаха, прост народ, ние лапаме, те гледат като телета..." Не е прекалено това да чуем. Нали чухме почти същото при Мишо Бирата, и то от началника на Горанов.
Защо няма СРС-та?
Нали е време "олигарсите да си платят", всички които грабиха, е време за възмездие.
Това са думи на Гешев, не мечти на объркания коментатор, дето пише тия редове.
А, де...
400 лв. за Деси срещу 400 хиляди евро за Горанов...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар