Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Още една държавна инстуция получи правото да "блокира сайтове"...

Още една държавна инстуция получи правото да "блокира сайтове". Първо го въведоха по искане на Черепа, за Комисията по Хазарта. После Комисията по финансов надзор получи право да блокира "Форекс-търговци". Сега Комисията за защита на потребителя получи правото да блокира сайтове с нелоялни търговски практики.
Всички тези прояви на цензура са с добри мотиви, но се забравя, че всяка една цензура винаги е била обосновавана с "общото благо". И накрая - като цензурата стане поголовна, се разбира, че основната и цел не е общото благо, а благото на властниците.
Затова правилният начин за борба с пороците е борба при източника, а не през информационната мрежа.
Но властта какво ли я интересува правилният начин. Тя търси "лесния начин" за репресия...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар