Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Народе????... Радев няма да ги свали сам, ако не си на улицата...

Факт е еуфорията в социалните медии след финалното решение на Президента да се разграничи от правителството и да назове корупцията ясно.
Факт е огромната обществена поддръжка за това.
Но факт е и... огромната обществена пасивност. Да, искаме да се махне Бойко, искаме затвор за корумпирани властници. Някои искат дори "Народен съд".
Но на улицата... няма никой...
Бойко е достатъчно дебелокож и арогантен, за да пренебрегне всичко друго, ако няма пряка заплаха за него самия. Ако няма тълпи на улиците, нищо няма да се случи.
Трябваше да си е отишъл още при "Мишо Бирата". После изложи страната с абсурда "Бокова-Кристалина". После съсипа "Южен Поток" и АЕЦ "Белене". После направи какво ли не, за да стигнем до Перник. до боклука...
Виждате, че не му "дреме" от нас. Ние сме нищо, ние сме скот и животни, които трябва да Му служат. Той няма да си тръгне, само защото един смел Президент го е заклеймил поименно.
Ще си тръгне само ако гласът на този Президент се умножи по 50 хиляди други гласа на улицата.
Иначе все същото ще гледаме. Изригва Истината, ГЕРБ нахлуват в медиите, потушават всичко, охулват противниците си, и подменят дневния ред на обществото.
Бъди на улицата, НАРОДЕ???? Бъди на улицата, тя е твоята единствена сила, на която мафията не може да сложи юзди...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар