Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Заместник на заместник-държавния секретар на САЩ се среща с премиер на България. Ние упадаме дори вътре в колониалния статут... :)

Заместник на заместник-държавния секретар на САЩ се срещу с премиер на България. Ние упадаме дори вътре в колониалния статут... :)
Това скоро ще започнат да ни пращат направо "младши експерти".
И на какво ще ни учи този заместник на заместника?
На Западни Балкани. Дето от 14 века сме тук, и си знаем и сърбите, и албанците, и хърватите, и босненците...
Навремето имаше един друг герой такъв - Строуб Талбот. Нарекоха го "телбод". Защото нагласи границите на Балканите, все едно вярно с телбод ги беше защипвал.
Сега и тоя "мозък".
И Бойко му се кланя, всички се срещат с него, "голямо стратегическо" партньоство...
Така ли му казват вече на слугинажа - "стратегическо партньорство"... :)
Бедата е, че слугинажът вече слиза на все по-ниско и унизително ниво...

Добри Божилов, писател

1 коментар:

 1. По-скоро, началничето МУ е помощник на заместника, нали?

  The Under Assistant West Coast Promotion Man
  by The Rolling Stones
  Album: Out Of Our Heads (1965)

  https://www.songfacts.com/facts/the-rolling-stones/the-under-assistant-west-coast-promotion-man

  ОтговорИзтриване