Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Без комунизма, границата щеше да е край Асеновград на юг, в полза на Гърция, и край София на запад, в полза на Сърбия...

Без комунизма, границата щеше да е край Асеновград на юг, в полза на Гърция, и край София на запад, в полза на Сърбия.
Това са изискванията на западните съюзници, които българските фашисти ОТКАЗВАТ. Именно те решават да допуснат СССР тук, а не англичаните, в опит да опазят страната цяла.
Без комунизма, щяхме да сме още овчарчета на село. 80% без ток и вода.
Дори нямаше да можем да емигрираме, защото за какво са и на Германия неуки селяни? Сега емигрираме, ама защото комунизмът ни направи техници и инженери.
Комунизмът е златният век на България, исторически късмет, който няма да се повтори следващите 1000 години.
Репресии има при всяка власт.
Вижте Сноудън, Асандж и насилието от американци в иракските затвори. 2 милиона избити виетнамци. 1 милион избити иракчани. Охулването само на комунизма, на тема "насилие", е манипулация.

Добри Божилов, писател
12.02.2020

1 коментар: