Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Искам да ви осветя, защо Бойко даде "заден" за Еврото... Защото от ЕС му казаха, че няма да има покана за корумпирана държава....

Искам да ви осветя, защо Бойко даде "заден" за Еврото. Защото от ЕС му казаха, че няма да има покана.
Управниците опитаха да си направят PR сред еврофилите, без да са питали "кръчмаря".
ЕС изобщо не възнамерява да ни кани в Еврото. Имаме поне няколко банки, които изобщо не отговарят на критериите на ЕС. И не могат да започнат да отговарят, защото са собственост на мафиоти и мутри, които не могат да работят по европейски правила. 
Силно корумпирани държави нямат място в единната валута, защото могат да доведат до втора криза като тази в Гърция (породена от корупция и лъжи на гръцките политици).
Не по-малко важно е, че ЕС като цяло е в криза, и затова нито ще приема Македония и Албания, нито България в Еврото, нито в Шенген.
Ветото на Макрон не е дребнаво заяждане. ЕС може да погълне Македония и веднага. Но ЕС е в брутална институционална криза, и първо трябва да реши реалните си проблеми.
Затова, и за наше добро, Еврото е далеч от нас. Исторически късмет.
А на Боко не му дреме за нашето мнение. На него му дреме за 20 милиарда Евро, които може да открадне, след отпадане на гаранцията на борда.
Обаче като видя, че ЕС ще го "нарита", и сам обяви "отлагане"...

Добри Божилов, писател
20.02.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар