Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

От днешните коментари на ГЕРБ, стигам до извода, че народът няма право да освирква политиците...

Днес ГЕРБ са изтрещели. Вероятно виждат края си, и изтрещяват от какво ли не.
Но вчера Президентът направи много хубаво шествие, изглеждащо много народно, много родолюбиво, много българско.
Накрая, пред паметника на Апостола, към честванията се присъединиха представители на ГЕРБ. И тъй като партията е силно компрометирана, то като взеха да четат слова, народът ги освирка.
Впоследствие те обвиниха Президента, че разделял нацията, и че използвал честването за политически цели.
Т.е. излезе, че народът няма право да освирква политиците по публични събития.
Ами ако не е доволен от тях? Ако се срамуват да излязат сред хората (както го направи Президентът), ако се крият? Кога тогава народът да ги освирка.
Бойко Борисов не ходи вече дори на любимите му мачове. Защото появи ли се там, и народът не гледа мача, а започва да вика по негов адрес. Вика едни такива неща, свързани с "еднополовата любов".
Абсолютно възможно е на площада да е имало повече фенове на БСП. Но какво е пречело там да са и феновете на ГЕРБ? И те да освиркат Президента? Събитието не е било затворено, подобно на същото събитие преди няколко години, с Плевнелиев начело, което бе блокирано от полиция и жандармерия.
А феновете на БСП не са ли от народа? Червените не са народът. Мръсни комунисти и боклуци, ще ви изтребим! Това ли мислете...
Няма нужда на отговаряте.
Отговорът от нас вече сте го чули.
И ще продължавате да го чувате.
ЗАЩОТО РОЖДЕНО ПРАВО НА ГРАЖДАНИНА Е ДА ОСВИРКВА ВЛАСТНИЦИТЕ! БЕЗ УСЛОВНОСТИ И БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ...

Добри Божилов, писател
20.02.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар