Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

От записите на Божков става ясно, че се е "откупувал" с 40 млн. на година... Може ли друг, освен Бойко да прибере подобен размер рушвет...

В опит да трупа популистки точки, главният прокурор пусна записите от СРС-та на Васил Божков, в "преговорите му" с други криминални субекти - така наречените "Цеки".
Най-интересното в тези разговори е изказването на Черепа, че се "откупува" с 40 милиона лева на година. Т.е. това са пари, които дава на властта, за да го остави да контролира хазарта.
И тук възниква въпросът, кой може да прибере подобна сума? Говорим за стотици милиони левове, в рамките само на няколко години. Може ли това да са дребни риби в Комисията по хазарта, дето финансовият министър "не знаел" какво прави? Всъщност, може ли да е дори самият финансов министър? И той е един бушон, дето може да излети на втората секунда, ако скимне на Бойко.
Ако се замислите, ще разберете, че има един единствен човек, който може да "усвои" подобен рушвет, и да гарантира съответните привилегии.
И този човек все още нито е разпитван, нито е арестуван.
Ало, Гешев, не всички сред народа са идиоти...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар