Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Единственото решение днес е автархия, тип Адoлф Хuтлep - за 6 години от пълен погром, до пълен разцвет и първа сила в Европа...

"Заветът"  от Добри Божилов
Ако икономиката крушира с 30-50%, както се очаква, след това ще трябват 20 години с мизерни ръстове, за да се възстанови.
Либерализмът не е решение.
Решение е автархия, тип Адолф Хитлер - за 6 години от пълен погром до пълен разцвет и първа сила в Европа. Няма друг случай на толкова бързо възстановяване в историята.
Говорим за супер успешния "ранен" период на Третия Райх, когато той се развива МИРНО, и постига успехи, които никой друг не е повтарял никога.
Не говорим за военщината и безумията след това. Говорим за Хитлер, като най-успешния ИКОНОМИЧЕСКИ ЛИДЕР в историята... 1933-1939 г.
А графиката и цифрите са еднозначни - точката в центъра в средата, е моментът, в който Хитлер поема разнебитена Германия. Точката в крайно дясно е Германия през 1939 г.

Добри Божилов, писател
05.04.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар