Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ако сте под 85 години, ще ви е нужно да научите крипто-валутите... Ще са в магазина, при парното, тока, не са само за "маниаци" и "гении някъде"

www.levcoin.net
"Заветът"  от Добри Божилов
Писателят и крипто-предприемач Добри Божилов, представя кратко и ясно света на крипто-валутите във видео.
То е предназначено за непрофесионалисти.
Крипто-парите са нещо, което ще се наложи съвсем скоро, и дори по-възрастни хора ще трябва да се научат.
Не ги приемайте като нещо високотехнологично, отвлечено, с което се занимават само някакви гениални компютърджии. И си цъкат нещо там.
Те ще са навсякъде - в супермаркета, в мола, в банката, на бензиностанцията.
С крипто-валути няма да ви взимат по 2 лв., за да си платите здравната осигуровка или данъка. Таксите за превод са едноцифрени стотинки, а преводът може да е глобален - от тук до Америка.
Те са защитени не само от кражба, но и от блокиране от страна на държавата.
Но най-важното - те са нещо просто и достъпно. Те са за вас...
Не бягайте от този свят, той и без това ще ви настигне. Прегърнете го...

Добри Божилов, писател и крипто-предприемач
29.05.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар