Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Гешев отново зверски удари ВМРО, и отново еко-министерството... Бутат ли коалицията?

"Заветът"  от Добри Божилов
Днес полиция и прокуратура отново е в Министерството на околната среда - единственото, което в цялата ни история, отбеляза арест на действащ министър.
Тогава, припомняме, ВМРО и Каракачанов се разгневиха, и обявиха, че ако това продължава, ще разтурят коалицията. А министър е вече чистият партиен кадър Ревизоро, на мястото на предния - псевдо-независим Нено Димов.
Самият Ревизоро няколко пъти открито се противопостави на прокуратурата, вкл. като организира събирания на служители, "готови" да бъдат арестувани.
И сега - брутално кроше пак там.
Твърде вероятно виждаме процес по сваляне на правителството, и за целта трябва да се предизвика коалиционна криза. Атаката срещу Каракачанов е брутална.
В последните дни има и други признаци на разлом във властта. Герберският сайт ПИК обърна гръб на главния прокурор, и вече започна да го хули. Има и тежка атака с реални компромати срещу финансовия министър, а също - и атака от самия премиер по него, чрез налудничавата идея да се намалява ДДС на кръчмите.
И най-сетне - Цветанов готви партия, която ще отцепи част от ГЕРБ. Това е вече публична тайна.
Т.е. натрупват се твърде много странични доказателства, които водят към един извод - Бойко Борисов си тръгва.
Може би говорим вече за дни, а не за седмици...

Добри Божилов, писател
28.05.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар