Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Божков: 20% бяха само "загрявка", накрая поискаха 1 милиард лева...

"Заветът"  от Добри Божилов
Хазартният бос в изгнание Васил Божков продължи с разкритията около мафиотската същност на ГЕРБ.
От последното му съобщение става ясно, че подкупът в размер на 20% от печалбата всъщност е бил само началото. На един етап са му поискали направо да подари целия си бизнес на "посочено от тях лице".
Към този момент, "Национална лотария" е струвала около 1 милиард лева, за което се съди по алтернативна оферта от чешки инвеститор за 51%.
Ако съдим по това кой е най-силният олигарх днес, и кой контролира прокуратурата, вероятно "посоченото лице" би било Пеевски.
Черепа, разбира се, отказва. Следва стъпаловидна репресия, която накрая стига до синхронизирани действия на прокуратура, парламент и служби, и "лотарията" е закрита.
За всичко това са сезирани съответните институции.
Ето я цялата схема:

2 коментара: