Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

998: Няма никакъв "бум" на заразата, просто се вижда реалният брой, който още повече намалява смъртноста... 0,028%

Утре сигурно, по заповед на Бойко Борисов, ще минем границата от 1000 заразени с корона-вирус. Днес тествахме с 998.

Паника, шаш, пандемия, няма спасение...

Всъщност - точно обратното.

Факт е, че няма нарастване на смъртността, нито дори на хората в интензивни отделения. Има единствено нарастване на положителните тестове.

Т.е. по същество наблюдаваме "изсветляване" на ситуацията, и нищо друго. Започваме да виждаме по-добре онова, което преди бяха само прогнози.

А именно - реално заразените са десетки, може би - стотици пъти повече. Това се изчисляваше с ектраполационни модели, и по тях се виждаше, че смъртността е под 0,028%. Т.е. това е по-слабо от обикновен грип.

Сега всичко това става ясно. Да, PCR-те дават повече "положителни". Но болниците не отчитат повече починали или на респиратори. Т.е. виждаме по-добре "по-леката" част от влиянието на вируса.

Всички тези резултати следва да ни носят успокоение, и да доведат до още облекчаване на мерките. А не до нова паника, маски, КПП-та и карантини.

Реално това второто ще се случи, защото е от полза на агонизиращия ни премиер. Но поне истината вече е очевидна.

Истерия от нищо. От мухата - слон...


Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"
17.10.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар