Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Не си мислете, че Западът ще се пробуди от това, че някой отрязал главата на един учител...

Не си мислете, че Западът ще се пробуди от това, че някой отрязал главата на един учител. Ни най-малко няма да се случи. Западът е надрусан от най-опасния наркотик - сладкият живот и "високият жизнен стандарт". И очакването друг да се грижи за всичко, а аз само да живея, защото "имам права".

Аз ви разказвам за края на Рим. Когато са нахлули не повече от 600 хиляди варвари, е имало само в Италия, 3 милиона пълнолетни мъже, годни да носят оръжие. Това само в Италия, не броим останалата част от Империята. Но от тия 3 милиона не са могли да съберат никаква войска. Защото римските граждани не са искали да воюват. Сигурността им е задача на империята, те са имали "права".
Същото е днес. Разглезеното население на Запада е изправено пред нови диваци и варвари. И не воюва, то има само "права".
Резултатът ще е сходен.

Ние може би ще оцелеем. При нас отровата на "високия жизнен стандарт", и ояждането, не е дошла напълно, макар да е тръгнала. Преди да забогатеем и така да забравим за заплахите, може да ни се наложи да се събудим...

Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"
18.10.2020


1 коментар: