Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Бойко задейства плана "След мен - потоп"... Гигантски разходи, при спадащи приходи... Иска да разори тия след него (и всички нас)

 

"Заветът"  от Добри Божилов

  Озлобен, Бойко Борисов очевидно е решил да разори държавата. Това безконтролно теглене на заеми, и увеличаване на всякакви разходи, при свиваща се икономика, и спадащи приходи, очевидно е умишлено.

 Диктаторът е озлобен, че не само ще загуби властта, но и ще стане сред позор и унижение, каквито напълно си заслужава. И в момента действа точно като Хитлер. Който в последните дни на войната наредил да се разруши всичко останало от германската икономика и инфраструктура, защото народът го бил предал.

  Мисленето е същото.

  Очевидна е глобалната депресия, която не е само заради корона-вируса. Той е само като спусък на отдавна назрели проблеми. Нашата икономика е на 75% свързана с външните пазари. Т.е. и тук ще има огромен срив, т.е. намалели данъчни постъпления.

  В тази ситуация трябва да се мисли по-скоро как да вържеш двата края, да не фалираш, и каквото можеш да спасиш поне от текущия си стандарт. А не да раздуваш разходи и да теглиш заеми.

  Случващото се е предизборно, но не с цел печелене на избори. Ако имаше и минимален шанс да остане на власт след изборите, не би направил това. Това е с цел да се разори следващото управление.

  Пари за ръст на пенсии, чиновнически и полицейски заплати, детски надбавки за всички и пр., просто няма. Следващото правителство ще завари абсолютно опразнена хазна, и реално ще трябва да предприеме много тежки съкращения. Но дори тогава не е сигурно би ли успяло, защото дефицитът е огромен.

  Най-вероятно ще ни докарат до крах на валутния борд и влизане на МВФ, т.е. връщане 25 години назад.

  За тези си престъпления, Бойко трябва в деня на падането си от власт, да бъде вкаран в затвора, а до седмица - изправен пред Народен съд... Пред истински Народен съд, от ония дето нямат милост...


Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

22.11.2020

1 коментар:

  1. Носът на Николина Ангелкова е най-добрия ремонт на мутрокрацията.

    ОтговорИзтриване