Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Протестът продължава с неотслабваща сила, въпреки че властта изкупи няколко свободни медии, които го отразяваха...

Протестът на жълтите павета продължава с неотслабваща сила, въпреки че очевидно властта изкупи няколко свободни медии, които го отразяваха. Но той си е там - същият си е. Така рано или късно ще Го бутнем.
Този хроничен протест поддържа напрежението, а от време на време става голям митинг. Това няма как да свърши, освен с оставка. Или с нещо по-добро - да се влачи така до изборите, и накрая да се окаже под 4%.
Може и да звучи невероятно, но точно така стана в Армения. Управлявала 20 години партия се свлече под 4% и не влезе в парламента.
Има огромно значение протестът. Между другото - Бастилията е превзета от 400 души. Това е била Френската Революция в началото. Винаги е така - промените се правят от активно малцинство...

Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"
05.11.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар