Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Светът на развитите страни се самоубива чрез фалшиви ценности, съсредоточени около парите и личната изява...

Колкото и пари да изкарате, колкото и да сте "успели в професията", не сте постигнали нищо, ако нямате семейство и деца. Светът на развитите страни се самоубива чрез фалшиви ценности, съсредоточени около парите и личната изява. Всичко това е нищо. Суета. Прах.
Единственото истински смислено нещо в живота е семейството и децата - по възможност повече. Циганите в гетата живеят по-смислен живот от "професионалисти" по "кибер сигурност", дето единствено консумират, вкл. секса само за удоволствие, получават по 10 хиляди лева заплата, и имат самомнение, че само шлиферът на Господ е над тях.
Не. Не. Не.
Това са обикновени "зомбита", с промито от измислени ценности съзнание. Хора, които обожествяват собственото си съществуване, което е преходно. Човекът е човек единствено в общност - като част от нещо, и като създава нещо живо, което ще остане след него.
Всичко друго е глупост и безумие...
Накратко - и в България, и по света, има много "професионалисти", които се гордеят с парите и постиженията си.
Но не пропускайте да се ожените, и да родите деца. По възможност - поне 3...
Иначе всичко, което сте постигнали, струва по-малко от неграмотника в гетото. Дето няма вашето образование, но оня 1% мозък дето има, е тоя дето му трябва... И е по-умен от вас...

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

31.12.2020

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар