Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Готвят "шапка" на Байдън... Дело за корупция срещу него в... Украйна. Гласят черната за президент...

"Девети"  от Добри Божилов
Дело за корупция срещу Джо Байдън започна в... Украйна. В една от най-марионетните на САЩ страни, изградена като такава, и скулптурирана от... Джо Байдън. Като вицепрезидент в предния си мандат.

Делото е не само срещу него, а и срещу украинския президент тогава - Петро Порошенко. Разследват се далавери в Украинската газова компания, и милиони рушвети за сина на президента - Хънтър Байдън. А самият президент се е намесил като е издействал уволнението на тогавашния главен прокурор.

Случващото се не може да става без разрешение от Вашингтон. Украйна е тотално зависима от МВФ и СБ, т.е. от парите на САЩ. Политическият и елит е целия соросоиден, а фондации и НПО-та имат по-голяма власт, отколкото имат дори в България.

При това - много интересно, в Украйна властват кръговете на Демократическата партия.

Така всичко случващо се много прилича на "шапка" на самия Байдън. Разследване за подкупите има и в САЩ, но бе укрито по време на предизборната кампания, и стана ясно едва след като изборите минаха. Това вбеси Тръмп и той уволни тогавашния министър на правосъдието. Фактически, това укриване, беше част от измамата, с която Байдън стана президент.

Но както изглежда - не за дълго. Не е била целта точно той да остане за цял мандат. Очевидна е атаката от приятелска страна, т.е. "приятелски огън". Байдън е с имунитет и теоретично не може да бъде разследван. Но синът му е толкова близо до него, че подпукат ли го, ще падне и президентът. Интересно е, че в Украйна Байдън няма имунитет (извън дипломатическия при посещение) и може да бъде разследван. Т.е. очевидно определени сили в САЩ искат с "чужди ръце" да дискредитират президента.

При оставка или импийчмънт, президент става Камала Харис. Негърката, екстремно лява, привърженичка на гейове, лесбийки, и с направо фашистки възгледи към нормалните хора.

Очевидно целта на Дълбоката държава е тя да оглави Америка. А престарелият Джо е само средство да я избутат нагоре. Сега предстои да се отърват от него...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

28.01.2021

1 коментар:

  1. Чак в толкова сложна схема, а и с толкова публичност няма да се вкарат. Просто ще му спрат лекарствата, с които изкуствено го поддържат жив и нещата ще се наредят от само себе си. Лесно, безболезнено, без дори намек за несправедливи обвинения, опровержения и други сложни (и най-вече спорни и оспорими)казуси, будещи съмнения.
    Даже и сълза ще пуснат...

    ОтговорИзтриване