Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Гневен протест нахлу в Конгреса на САЩ... Конгресмени и сенатори бягат... Вицепрезидентът спасен през тунел...

Няколко хиляди протестиращи нахлуха в сградата на Конгреса на САЩ и прекратиха процедурата по официално обявяване на Джо Байдън за Президент.

Това стана след като над 1 милион души се събраха на протест във Вашингтон в подкрепа на Доналд Тръмп. Самият той призова да се жалят полицаите и да се разбира тежката им работа.

Част от бунта обаче прекипя, помете преградите, и влезе в сградата. Вицепрезидентът Майк Пенс, който предаде Доналд Тръмп, бе изведен през поздемен тунел, за да не стане жертва на тълпата. Същото се случи и с доста сенатори и конгресмени.

В момента не е ясно кой контролира върховната законодателна институция на САЩ. Със сигурност обаче, нов Президент официално признат, няма.

От Националната гвардия и от Пентагона са отказали да пратят войски, които да "воюват с народа". Местната полиция е в ръцете на Демократите, тъй като две трети от населението на столицата са негри. Но тя е безсилна пред подобно множество.

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

06.01.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар