Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Тръмп приключи... И пак по същия начин - с "обрат в последните 10%"... Това доказва колко бутафорна е фигурата на Американския президент...

Тръмп приключи. Загуби и двата сенаторски избора в Джорджия. И пак по същия начин. В първите 90% от преброяването, неговите кандидати водят. После "изведнъж" от някъде се появяват гласове и обръщат резултата :) И се появяват точно толкова, колкото трябват, за да променят разликата с малко :)
Всичко това доказва и колко бутафорна е фигурата на Американския президент. Той е едно чучело. От него нищо не зависи. Уж всички служби са му подчинени, а ни ФБР, ни полиция, ни дори собствените му губернатори от Републиканската партия, се подчиняват.

Защото се подчиняват на друг :) На Дълбоката държава. На нея се подчинява и Президентът. А ако не се подчини - какво ли зависи от Президента реално :)
 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

06.01.2020

1 коментар:

  1. Това показва колко са бутафорни изборите. Те са просто една ИЗМАМА, както и при нас!Съдбата на човечеството е предопределена!

    ОтговорИзтриване