Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Нострадамус предсказал за 2021, нашествие от "полумъртви" хора...

Френският фармацевт и алхимик Мишел дьо Нотрдам, по-известен като Нострадамус, е оставил няколко прогнози за потомците за 2021 година. 

Живял е през 16 век (1503-1566) и има стотици верни строфи, които описват живота и днес се удивляваме на неговата точност. 

Според Нострадамус през тези 12 месеца (на 2021 г.), светът ще претърпи нашествие на „полумъртви“ хора. Това доскоро се тълкуваше като "зомби"-апокалипсис.

Но е възможно и съвсем друго разбиране - в момента милиони хора ходят по улиците, наплашени до смърт, носят маски, и треперят от всяко кихване. А властите ги преследват със спринцовки, да ги ваксинират.

Може би, именно това е видял предсказателят.

"Зомби" не може да е полу-мъртво, това е напълно мъртво тяло. Докато панкьосарите от корона-вируса напълно отговарят на описанието... :)

(Ползвани са материали от други медии и преводи...)

Няма коментари:

Публикуване на коментар