Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Нострадамус предсказал за 2021, нашествие от "полумъртви" хора...

Френският фармацевт и алхимик Мишел дьо Нотрдам, по-известен като Нострадамус, е оставил няколко прогнози за потомците за 2021 година. 

Живял е през 16 век (1503-1566) и има стотици верни строфи, които описват живота и днес се удивляваме на неговата точност. 

Според Нострадамус през тези 12 месеца (на 2021 г.), светът ще претърпи нашествие на „полумъртви“ хора. Това доскоро се тълкуваше като "зомби"-апокалипсис.

Но е възможно и съвсем друго разбиране - в момента милиони хора ходят по улиците, наплашени до смърт, носят маски, и треперят от всяко кихване. А властите ги преследват със спринцовки, да ги ваксинират.

Може би, именно това е видял предсказателят.

"Зомби" не може да е полу-мъртво, това е напълно мъртво тяло. Докато панкьосарите от корона-вируса напълно отговарят на описанието... :)

(Ползвани са материали от други медии и преводи...)

Няма коментари:

Публикуване на коментар