Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

"Девети++"... Съкратените глави от романа "Девети", с указания за вмъкването им...

 

В тази малка е-книжка са публикувани отпадналите при редактирането, глави от романа на „Девети“, които аз, като автор, считам че не е трябвало да отпадат, и присъствието им би обогатило произведението.
Доколкото с отстраняването им от книгата, и непубликуването им в 2 годишен срок от предаването ѝ, издателят изразява отказ от правата върху тях, то съгласно ЗАПСП, тези права се връщат към автора, и той може да ги ползва както намери за добре.
Решението ми е да ги пусна свободно, за да могат хората да прочетат книгата и днес в пълния и вид (макар и с леко „сглобяване“). В бъдеще те ще бъдат върнати в ново „допълнено издание“. Това най-вероятно ще стане през 2023 г., когато правата върху книгите ми се връщат изяло към мен.

Можете да изтеглите добавката от ТУК...

Добри Божилов, автор
03.02.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар