Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Цецо разнебити социологията: Размаза всички в Плевенско - 63% и кмет... Общо в района взе 65% от гласовете на ГЕРБ

Въпреки официалната социология, която усилено пропагандира за ГЕРБ, реалните резултати от няколко частични местни избора показват доста различен резултат. Това със сигурост е по-точно "проучване" от онези по телевизията.

Партията на Цветан Цветанов - "Републиканци за България", сама спечели кметското място в с.Николаево, общ.Плевен. Кандидатът им получи 63%, което е изумителен резултат за партия, която дори не посочват в анкетите по телевизията.

Но резултатът не се отнася само до едно село. Цецо се е явил на 12 местни вота и общо е взел 1158 гласа. За сравнение - ГЕРБ са взели 1784. Т.е. "републиканците" имат около 2/3 от гласовете на "бойковистите".

Като дял от всички гласували, ГЕРБ взима 35%, а Цветанов - 23%. От останалите партии, само ДПС са се представили добре - с 28%, т.е. регионът очевидно е такъв, в който са силни само ГЕРБ и Доган. И сега изведнъж се получава, че се намесва и трети играч. Това е доказателство за лансираната от самия Цецо концепция - че ще отцепи значителен брой гласове от самата ГЕРБ.

"Девети"  от Добри Божилов

В случай, че постигне същото съотношение на национално ниво, то тогава от около 1 милион гласа на ГЕРБ, Цецо ще вземе 400 хиляди. При 3 милиона гласували, говорим за 13-14% от вота. Т.е. поне на база на реално преброени бюлетини, Цветанов е много далеч над 4%.

Ако тези резултати се повторят за страната като цяло, би имало още едно много важно следствие - ГЕРБ няма как да са първа сила. С 600 хиляди гласа, остават втори със сигурност. Всъщност, дори с 800 хиляди остават втори.

Т.е. Цветанов ни показа, че в момента наблюдаваме една гигантска пропагандна социологическа манипулация, която ще крушира доста гръмко на 4-ти април...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

03.03.2021

7 коментара:

  1. Впечатляващата активност на проевропейската Републиканци е на път да поднесе още изненади. Дано!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ще останат изненадани от успеха на Републиканците!

    ОтговорИзтриване
  3. Социолозите говорят за каквото им плащат! Републиканците изненадаха всички!

    ОтговорИзтриване
  4. Ами започва се, пък платените социолози да му мислят. Успех на Цецо

    ОтговорИзтриване
  5. Само на Борисов май не му е още ясно, че е едно какво казва платената социология, а съвсем друго какво казава народа... Да ги смачкаме!

    ОтговорИзтриване
  6. Пластовете се раздвижиха, трябва да се започне от някъде!

    ОтговорИзтриване
  7. Това е само началото. Републиканците са надежда за по-добро бъдеще!

    ОтговорИзтриване