Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

На тези избори ДПС се бори за ПЪРВОТО място! С 300 хиляди гласа от Турция, изпреварва всички...

На тези избори ДПС се бори не за повече депутати, а за ПЪРВОТО място!
Имаха 340 хиляди гласа, а сега с 300 хиляди от Турция, ще направят 640 хиляди.
"Девети"  от Добри Божилов
ГЕРБ са на 840 хиляди, но ще им вземат 200 хиляди от гетата и контролиран вот. Т.е. ще паднат около 640 хиляди. Може и надолу с новите разкрития.
Слави Трифонов ще остане на същото ниво. Той е на 560 хиляди гласа. Но за да настигне ДПС и ГЕРБ му трябват 100 хиляди гласа отгоре, което трудно ще стане.
БСП от 480 хиляди гласа трудно ще качи още 160 хиляди.
Гласовете от гетата вероятно ще се преразпределят равномерно между всички, защото сега не само ГЕРБ ще може да пазарува там.
Разбирате ли за какво ви говоря? Със секциите в Турция, ДПС вече отива на победител в изборите, или поне второ място! И преди да ми кажете, че фантазирам, припомнете си резултата от евроизборите 2007 г., когато Доган излезе на ПЪРВО място, и се наложи ДПС да фалшифицира гласове в свой ущърб, за да подари победата на Боко.
А на парламентарните избори 2009 г., ДПС направи 610 хиляди гласа - благодарение на тези от Турция!
Решението на Ристо, Мая и Слави, чрез коалиция "Росенец", да налеят толкова допинг в ДПС, ни поставя в съвсем различна ситуация, и никой социолог няма да успее да предвиди резултатите. Ще има гигантски изненади - точно като 2007 г.!

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът", "Девети"

18.05.2021

 

1 коментар:

  1. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Frodopi24.blogspot.com%2F2021%2F06%2FShte-se-sreshtnat-li-Erdogan-i-Karadayi-Novite-brandove-ne-uspyaha-dokolko-e-silna-starata-marka.html&h=AT1V8pceFqY84mrMphnNzQkVKJ4SILWU3YhX1W-dea8GrQuzxuhwu3ILvjepBfIKK8pekSjYYgni81V00AephV7grl6jZvKwJRZfMwu8hAEywIXem

    Днес изпратих на Мая Манолова този коментар от най-четения сайт в Кърджали – Rodopi24. Com.

    Както сами можем да прочетем в уводния коментар на сайта, ДПС ще се опита да организира масивно гласуване в Турция, възползвайки се от промените в Изборния кодекс в 45-то Народно събрание, с които в държави извън ЕС ще се откриват изборни секции само със заявление от 40 души…

    Адресирах тези редове да Мая Манолова, тъй като тя и депутатите на Слави Трифонов бяха адвокатите на тези промени в Изборния кодекс в ожесточен дебат с моя милост от парламентарната трибуна.

    Днес изпратих на Мая Манолова този коментар от най-четения сайт в Кърджали – Rodopi24. Com.

    Както сами можем да прочетем в уводния коментар на сайта, ДПС ще се опита да организира масивно гласуване в Турция, възползвайки се от промените в Изборния кодекс в 45-то Народно събрание, с които в държави извън ЕС ще се откриват изборни секции само със заявление от 40 души… Велизар Енчев

    ОтговорИзтриване