Израел яде яко бой от новия-стар тип война в градски условия... С технологичното превъзходство и тирания над палестинците, е свършено...

Израел яде яко бой от новия-стар тип война в градски условия. Цялото съществуване на тази държава се крепи на предположението за технологично превъзходство, постигнато с реки от пари, вкл. 10 милиарда долара ежегодна помощ от САЩ.
Но в новия-стар градски тип война, битките са човек на човек, с автомати, картечници и РПГ-та. Танкове и самолети имат символично значение.
Израел е изправен пред анихилация, защото насреща си има няколко милиона озверели и въоръжени палестинци, родени и израсли в концлагери, безработни, и живеещи с едничката цел - да затрият тая държава.
"Девети"  от Добри Божилов
Преди 2-3 години израелската военна мощ, основана на технологии, се провали с гръм и трясък, срещу "Хизбула". Сега предстои война и срещу "Хамас", а на сирийската граница са неуточнен бой ирански партизани, с неуточнено количество оръжие.
В новия-стар бой човек срещу човек, Израел е свършен.
Има атомна бомба, с която може да направи едно атомно сепуко, и да увлече със себе си колкото може от врага...
Може би не са лъжа конспирациите, че от години в България, а и в други страни, се изкупуват имоти, за да се заселят там скоро мигранти от Израел...
 

 (следва)

Добри Божилов 

15.05.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар